+31(0)641939001 info@liftedup.nl
Selecteer een pagina

PROJECTEN

Bekijk hier enkele van onze recente projecten

Projecten

Bekijk hier enkele van onze meest recente communicatie projecten. Website, content, advertenties, design, van alles wat.

Project: Huisstijl en website ontwerp
Klant: YentleCare Paardencoaching, Veenendaal
Link: https://www.yentlecare.nl 

Voor deze nieuwe onderneming mochten we aan de slag met het ontwerpen van het logo, het vormgeven van de website en het schrijven van teksten. Wat een leuke klus! Een mooie onderneming die op een unieke manier bezig is met het begeleiden van mensen, daar worden wij ook blij van! Een frisse en strakke uitstraling die past bij YentleCare!

Project: Huisstijl en website Ontwerp
Klant: Hobuka, Ederveen
Link: https://www.hobuka.nl/

Voor Hobuka mochten we betrokken zijn bij het ‘echte begin’ van de onderneming. De eigenaar van Visie Tuinen, van wie we al eerder het logo en de website mochten maken, was op zoek naar een nieuwe vorm om houten buiten kasten en plantenbakken aan de man te brengen. Wij dachten mee over de huisstijl, maakten de website, schreven de teksten en ontwierpen de brochure. Leuk en allround, met mooi resultaat! 

Project: Copywriting (Engels / Nederlands)
Klant: Cart2Quote, Ede
Linkhttps://www.cart2quote.com/

Voor Cart2Quote nemen we regelmatig bestaande teksten onder de loep, zowel in het engels als nederlands. Daarnaast schrijven we mee aan de blogs die zo af en toe verschijnen. Cart2Quote is al jarenlang de toonaangevende offerte-module voor Magento. Onmisbaar voor B2B bedrijven die e-commerce serieus nemen.

Project: Website Ontwerp
Klant: Verburg Techniek Ede
Linkhttp://www.verburgtechniek.nl/

Voor Verburg Techiek ontwierpen we een nieuwe website. Een moderner ontwerp dat ook goed zichtbaar zou zijn op mobieltjes en tablets, dat was belangrijk. Maar ook het beter vindbaar worden via Google stond hoog op het verlanglijstje. Als elektricien uit Ede wilde Verburg Techniek vooral voor lokale klanten goed vindbaar zijn, en dat is gelukt!

Project: Teksten voor magazine
Klant: PDR Public Relations Ede
Linkhttp://www.pdr.nl/

PDR vroeg ons de Ondernemersmanifestatie 2016 (#OMF16) in de Midden Nederland Hallen bij te wonen en daar verslag van te doen. Het thema van deze regionale bijeenkomst was “Samen de strategische agenda van FoodValley succesvol uitvoeren”. FoodValley betekent business kansen, en onze tekst voor in het Vallei Business Magazine legde helder uit hoe dat zit.

Project: Logo en website ontwerp
Klant: McGowan Transcriptions, UK
Linkhttp://www.mcgowantranscriptions.co.uk/

Voor McGowan Transcriptions dachten we mee over de totale restyling van het merk; van logo tot en met de website, alles moest onder handen genomen worden. Al meer dan 20 jaar is McGowan de marktleider in de UK voor het transcriberen van (digitale) audio bestanden. Ze wilden een merkbeleving die beter zou aansluiten bij hun kwaliteit en status, en dat mochten wij, met succes, uitvoeren.

Project: Logo en website ontwerp
Klant: BEST Yountimers
Linkhttp://www.bestyoungtimers.nl/

Voor de nieuwe startup-garage BEST Youngtimers mochten we aan de slag met hun logo en website; altijd een leuke klus! We hebben gezocht naar een uitstraling die past bij het bedrijf en de producten die ze aanbieden; youngtimer-auto’s. Door een vlotte samenwerking met de klant stond dit binnen no-time als een huis!

Project: Google Adwords Advertenties
Klant: Regus (UK en NL)
Linkhttps://www.regus.nl/

Voor Regus verzorgen we enkele jaren lang de Google Advertenties voor verschillende landen. Regus verhuurt kantoorruimtes, verzorgt Virtual Offices en heeft vergaderruimtes in 3000 locaties in meer dan 120 landen wereldwijd. Onze taak was om geïnteresseerden zoveel mogelijk naar de Regus websites te leiden en ze daar te laten converteren. Met succes!

Project: Drukwerk ontwerp
Klant: Wim de Vos
Linkhttp://www.wim-de-vos.nl/

Voor Wim de Vos Spuitcabines & Luchttechniek waren we eerder al betrokken bij het restylen van het logo en de website. Nu mochten we aan de slag met drukwerk ontwerp. Voor een nieuw product moest er een flyer ontworpen worden die naar nieuwe en bestaande klanten zou gaan. Wij ontwierpen een eenvoudige maar doeltreffende flyer, vol met info en toch overzichtelijk.

Project: Google Adwords Advertenties
Klant: Ophirah
Linkhttps://ophirah.nl/

Voor Ophirah en haar klanten verzorgen wij al jarenlang de Google Adwords Advertenties. Wij zorgen er voor dat elke euro terugverdiend wordt! Door het slim inzetten van verschillende soorten advertenties en landingpages zijn zowel Ophirah als haar klanten content met de resultaten.

Project: Logo en website ontwerp
Klant: Visie Tuinen
Linkhttp://www.visietuinen.nl/

Voor deze nieuwe startup tuinexperts mochten wij meedenekn over het logo en de website. Een leuke klus, zeker als je ziet om welke mooie tuin projecten het gaat! We kozen voor een frisse en moderne look voor zowel logo als website. Visie is klaar voor groei!

Project: Teksten voor website
Klant: Guido Fokkema Fotografie
Linkhttp://www.guidofokkema.nl/

Stel, je maakt en moosite foto’s en je wordt regelmatig genomineerd voor fotografie prijzen, maar je website is niet goed vindbaar… Da’s niet fijn! Wij mochten Guido Fokkema Fotografie helpen om de teksten voor de website op zo’n manier te herschrijven dat de site beter in Google kan presteren.

Project: Website teksten en Adwords
Klant: Webvriend Ede
Linkhttps://www.webvriend.nl/

Webvriend uit Ede mogen we regelmatig helpen met het (her)schrijven van webteksten en het inrichten van Google Adwords Campagnes voor hun klanten. Een dynamisch, doelgericht bedrijf dat klanten wil helpen om online beter te presteren; een slogan naar ons hart. Door de vlotte samenwerking worden uitstekende resultaten behaald!

Project: Teksten voor website
Klant: Perfectmatras
Linkhttps://www.perfectmatras.nl/

Online matrassen verkopen is een groeiende markt, en PerfectMatras wil hierin een leidende rol vervullen. Met de kwaliteit en producten zit het wel goed, aan ons de taak te helpen de online vindbaarheid te verbeteren. Door het slim (her)schrijven van teksten is de site een stuk beter zichtbaar in Google.

Project: Logo en website ontwerp
Klant: Jos Dibbet dé Verfspuit Specialist
Linkhttp://www.josdibbet.nl/

Voor het nieuwe bedrijf van Jos Dibbet mochten we allereerst aan de slag met het logo en een visitekaartje. Het moest strak zijn, met een herkenbare kleur die er altijd en overal uit zou springen; op het visitekaartje, de bus, noem maar op. Het logo is inmiddels af en in gebruik, de website wordt binnenkort afgemaakt, maar het bedrijf loopt al prima!

Project: Teksten voor website
Klant: Shophouse BV
Linkhttps://www.shophouse.nl/

De webshop van Shophouse is, net als zo veel andere web shops, afhankelijk van een goede vindbaarheid in Google. Wij mochten er voor zorgen dat producten goed gepresenteerd zouden worden, zowel op de website als in Google, en met succes! Shophouse is al jaren marktleider op het gebied van winkel- en display materiaal.

Benieuwd wat wij voor ùw bedrijf kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

“Oscar is a top notch freelancer. I have had the privilege to work alongside him at Regus and I was impressed by his professionalism, his can do will do attitude and his ever-willingness to help. As a mentor he has been fantastic and I owe him a lot. His PPC knowledge is second to none and his understanding of digital goes way beyond the field of his main expertise. I would highly recommend him to any serious client or employer.”

Antoine Martin

CEO, BusyBees Collective